Comenzi: 0744-569-069 comanda@stopejaculare.ro

Comanda

Introduceti in casuta de mai jos rezultatul operatiei


Ejacularea precoce este incapacitatea unui barbat de a-si controla ejacularea suficient timp pentru ca partenera sa ajunga la orgasm. Mai jos veti gasi cateva mituri frecvente despre ejacularea precoce si realitatea legata de aceste mituri.

Mit: Ejacularea precoce este o problema rara care afecteaza doar cativa barbati.

Fapt real: Ejacularea precoce afecteaza mai multi barbati decat cred oamenii in general. Majoritatea expertilor in aceasta tema estimeaza ca intre 20 si 30 % dintre barbati sufera de ejaculare precoce. Cifrele este posibil sa fie mai mari, deoarece aceste cifre sunt doar pentru barbatii care au mers la medici cu scopul de a-si rezolva problema de ejaculare precoce. Ideea este ca sunt foarte multi barbati cu aceasta problema si nu e o problema singulara.

Mit: Ejacularea precoce este o boala.

Fapt: Ejacularea precoce nu este o boala. Este o dereglare legata de factori emotionali sau psihologici care depind de fiecare individ, la fel ca nivelurile de serotonina produse in creier. In unele cazuri, ejacularea foarte rapida indica o problema fizica, cum ar fi cancerul de prostata. Discutarea acestor probleme cu medicul dumneavoastra este singura cale sa inlaturati orice suspiciune a vreunei afectiuni care duce la aceasta ejaculare precoce. Doctorul va va pune niste intrebari legate de anumite simptome si va dori sau nu va dori sa va examineze fizic sau sa va trimita la alt specialist.

Mit: Daca incercati sa va ganditi la altceva in timpul actului sexual, veti rezista mai mult pana la ejaculare.

Fapt: Din pacate, daca incercati sa va ganditi la altceva in timpul actului sexual chiar puteti ejacula mai repede decat v-ati dori. Intr-un mod subconstient, mintea dumneavoastra va reveni la subiectul care doriti sa-l evitati, si veti ejacula. Ar trebui sa fiti atent la ce va spune corpul dumneavoastra. Cheia problemei este in actul sexual in sine. De vreme ce ejacularea precoce apare pe fond psihologic sau emotional, fiti atent la emotiile pe care le aveti in timpul actului sexual. Anxietatea si tensiunea fac ca problema sa se agraveze in majoritatea cazurilor.

Mit: Unii barbati isi pot controla mai bine ejacularea decat altii.

Fapt: Fiecare persoana este unica in felul ei. Unii barbati sunt mai buni decat altii la a-si controla ejacularea, dar acest lucru se intampla datorita controlului emotiilor. Daca sunteti relaxat in viata de zi cu zi, lucrurile se intampla mai natural, incluzand controlul ejacularii. Nu sunteti nascut cu predispozitie la ejaculare precoce. Totusi, daca folositi suplimente naturale, cum este Climinax, puteti elimina problemele de ejaculare precoce- oferindu-va increderea si viata sexuala pe care o meritati.

Mit: Nu exista tratament pentru ejaculare precoce.

Fapt: Foarte Fals. Sunt chiar mai multe tratamente pentru ejaculare precoce. Puteti vorbi cu un specialist, puteti incerca creme, geluri, solutii, sprayuri pentru intarzierea ejacularii, puteti utiliza inele pentru penis , sa faceti exercitii pentru prelungirea actului sexual sau sa luati suplimente naturale pentru tratarea ejacularii precoce. Ultima optiune, folosirea de pastile naturale cum ar fi Climinax, este cea mai eficienta si mai discreta varianta, putand sa scapati rapid de problema dumneavoastra de ejaculare precoce.

Mit: Ejacularea precoce inseamna ca puteti sa rezistati doar cateva minute in timpul actului sexual.Fapt: Nu exista un numar de fix de minute care sa indice daca suferiti sau nu de ejaculare precoce, dar expertii medicali sunt de accord ca ejacularea constanta inainte de insertia penisului in vagin, presupune existenta unei disfunctii sexuale.
Timpul mediu pana la ejaculare este putin peste sapte minute. Aceasta este o medie; singurele persoane care pot determina daca suferiti sau nu de ejaculare precoce sunteti dumneavoastra si partenera dumneavoastra; daca amandoi sunteti nemultumiti de timpul pana la ejaculare, atunci e probabil sa existe o disfunctie sexuala.

Mit: Trebuie sa astept pana se va produce o pastila pentru tratarea ejacularii precoce.

Fapt: Din fericire, nu trebuie sa asteptati pana va fi creata o astfel de pastila. Puteti opta pentru un antidepresiv, cum ar fi Prozac, dar veti observa si cateva efecte secundare- cum ar fi incapacitatea de a mentine o erectie puternica.

O simpla cautare pe Internet va va oferi mai multe rezultate pentru tratamente pentru ejaculare precoce pe care altii le-au incercat. La fel ca cu orice alt lucru existent pe lume, exista mai multe tipuri de succes, in functie de fiecare individ. Un produs si-a dovedit eficienta pentru majoritatea barbatilor, si acela este Climinax. Pe langa rezultate dovedite, acestea sunt si 100% garantate. Practic, veti trata ceea ce duce la aparitia ejacularii precoce prin oferirea creierului dumneavoastra ingredientele de care are nevoie pentru a spori productia de serotonina.
CONTINUA
Catalog
Nu aveți nici un produs în coș