Comenzi: 0744-569-069 comanda@stopejaculare.ro

Comanda

Introduceti in casuta de mai jos rezultatul operatiei


Ce trebuie sa stiti?
Accesarea, vizualizarea si efectuarea comenzilor pe site-lui nostru poate fi facuta doar de catre persoanele care au varsta peste 18 ani si care sunt de acord sa vada imagini cu continut sexual (explicit sau nu). Plasand o comanda, va asumati raspunderea de a avea varsta minima legala de a cumpara produse din acest magazin virtual. Daca descoperim ca nu aveti minim 18 ani, ne rezervam dreptul de a anula comanda. Atat vizitarea cat si cumpararea de pe www.sanatatesexuala.ro implica acceptarea tutoror conditiilor.

Finalizarea comenzii, efectuata prin formularul de comanda, e-mail sau telefonic, implica acceptarea automata si fara drept de renuntare a termenilor si conditiilor, a politicii de retur si a Politicii de confidentialitate

Informatiile de pe acest site nu au intentia de a inlocui sfatul unui medic specialist.
Ne rezervam dreptul de efectua modificari termenilor si conditiilor de utilizare, politicii de confidentialitate cat si asupra site-ului fara vreo notificare prelabila catre utilizatori. Din acest motiv, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.
Elementele prezente pe site site (text, imagini, butoane, elemente de grafica, etc.) sunt proprietatea noastra si sunt protejate conform legii. Accesul la informatiile continute de site garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde sau revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor noastre, fara acordul scris din partea noastra.

Termeni de utilizare


1. ELEMENTE DEFINITORII
Termenii și condițiile generale prevăzute în continuare se vor aplica tuturor vânzărilor de bunuri și servicii de către SC Prime Advertising SRL, prin intermediul magazinului online către cumpărător.
Astfel, următorii termeni se definesc astfel:
- bunuri și servicii : orice produs sau serviciu care urmează a fi furnizat de către vânzător, cumpărătorului;
- comanda : document eletronic prin care cumpărătorul solicită achiziționarea unor bunuri sau servicii prezentate în oferta magazinului online;
- contract : comanda confirmată de către vânzător (confirmarea unei comenzi se poate face doar telefonic sau electronic).


2. ÎNREGISTRAREA ȘI CONFIRMAREA UNEI COMENZI
Prin lansarea unei comenzi (eletronic sau telefonic) prin intermediul magazinului online, cumpărătorul este de acord cu forma de comunicare prin care vânzătorul își desfășoară operațiunile (electronic sau telefonic).
O comandă este compusă din următoarele:
- bunuri sau servicii regăsite în oferta magazinului online mai sus menționat;
- mențiuni clare cu privire la datele de facturare, livrare precum și alte mențiuni speciale;
- specificațiile cumpărătorului.
Lansarea unei comenzi (electronic sau telefonic) nu presupune și confirmarea comenzii și a contractului. Etapele complete sunt următoarele:
- înregistrarea unei comenzi: se va genera un număr unic automat pentru fiecare comandă înregistrată;
- preluarea unei comenzi de către un agent de vânzări, în limita programului de lucru afișat pe site la secțiunea Contact (programul Departamentului de Vânzări);
- confirmarea unei comenzi se face după verificarea comenzii și a stocului produselor aflate în comandă. Această confirmare se face doar de către un agent de vânzări, telefonic sau electronic (e-mail);
- livrarea unei comenzi se face după confirmarea comenzii și după stabilirea detaliilor de livrare de către agentul de vânzări sau livrări și de către cumpărător.
Produsele aflate în oferta magazinului online se pot vinde numai în baza unei comenzi. Comanda se va procesa conform pașilor mai sus menționați în timpul programului de lucru al Departamentului de Vânzări. O comandă neconfirmată nu presupune o rezervare a produselor. Comenzile vor fi onorate în ordinea cronologică în care au fost înregistrate în baza de date.


3. PREȚUL ȘI STOCUL PRODUSELOR
Prețurile sunt actualizate de la un interval de 24 de ore până la 5 zile zile. Prețurile din comenzi și proforme sunt valabile 24 ore de la data emiterii acestora.
Pentru produse care se aduc pe baza de comandă specială se poate solicita achitarea unui avans de minim 80% din valoarea produsului.
În cazul în care prețurile sau alte detalii referitoare la produse au fost afișate greșit, inclusiv din cauza faptului că au fost introduse greșit în baza de date, ne alocăm dreptul de a ANULA comenzile ce conțin aceste produse și de a anunța clienții în cel mai scurt timp despre eroarea apărută.


4. LIVRAREA PRODUSELOR
Livrarea produselor se face conform datelor menționate în pagina Livrarea si plata. Timpii de livrare din pagina mai sus menționată se aplică din momentul confirmării comenzii, exceptând zilele nelucrătoare.
În cazul livrărilor prin curierat propriu, cât și prin curierat rapid este recomandat ca după recepționarea comenzii, produsul (produsele) să fie verificate pentru a nu prezenta defecțiuni fizice cauzate de transport. Este recomandat ca verificarea să fie făcută cât mai repede după recepționarea comenzii, iar sesizarea făcută in maximum 24 de ore la adresa de e-mail : comenzi@primeadvertising.ro. Sesizarea trebuie să conțină informații despre comandă, despre starea produsului și de preferat câteva poze cu produsul / ambalajul cu probleme.
Sesizăriile făcute mai târziu de 24 de ore din momentul recepționării comenzii nu vor fi luate în considerare. *
* Acest termen este aplicabil și pentru comenzile ridicate din showroom și ale căror produse nu au fost verificate la bancul de proba.


Daca se comanda un produs de pe site si apoi nu se ridica comanda din motive personale, dar comanda fiind deja expediata de catre noi, in urma confirmarii ei, va trebui sa achitati taxele de transport tur – retur pentru comanda (20 lei pentru comenzile trimise prin Posta sau 40 lei pentru comenzile trimise prin Curier).

5. DREPTURI DE AUTOR
Drepturile de autor asupra întregului conţinut aparţin în totalitate SC Prime Advertising SRL și nu se pot folosi sau copia fără acordul scris al proprietarului.
Cei care accesează acest site web au următoarele drepturi:
explorarea conţinutului site-ului apartinand SC Prime Advertising SRL
reproducerea, traducerea sau utilizarea informaţiilor publicate, numai cu acordul sursei;
inserarea în paginile proprii a unor legături către acest site web (atunci când legăturile sunt cuprinse în website-uri comerciale sau publicitare se va asigura deschiderea unei noi ferestre pentru vizualizarea site-ului);
persoana care îşi bazează deciziile, acţiunile sau inacţiunea sa pe informaţiile conţinute în acest website îşi asumă răspunderea integrală pentru eventualele pierderi suferite;
Fotografiile prezentate au caracter informativ și pot conține accesorii ce nu sunt incluse în pachetul standard al produsului;
Specificațiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fără nevoia de înștiințare prealabilă și nu constituie obligativitate contractuală.


6. GARANȚII
Toate produsele comercializate de către magazinul online , beneficiază de condiții de garanție conform legislației în vigoare și condițiilor comerciale ale producătorilor și distribuitorilor - toate produsele sunt noi, în ambalaje originale. Garanția produselor comercializate de către SC Prime Advertising SRL este asigurată de către service-urile autorizate ale distribuitorilor sau producătorilor, prin predarea acestora în cazul lipsei conformității, către centrul de preluare al garanțiilor firmei sau direct către centrele de service autorizate specificate în certificatul de garanție.


7. RETURNAREA PRODUSELOR
Returnarea produselor se supune legiilor în vigoare precum și unei politici proprii de returnare în unele cazuri.
Toate detaliile despre returnare se regăsesc pe pagina dedicată Returnarea produselor.

Dupa finalizarea si livrarea comenzii, orice solicitare de schimb/returnare a produselor desigilate, care se datoreaza unor motive personale, legate de dimensiuni, culoare, material etc. , va fi taxata cu 25% - 50% din valoarea produselor, aceasta reprezentand taxa de resigilare. Se supun acestor conditii toate produsele care se livreaza sigilate si care au descriere completa a caracteristicilor.

Pentru toate coletele si produsele returnate la cererea clientului, fara culpa firmei, se va retine o taxa de manipulare si ambalare in valoare de 3 lei.

In cazul in care, fara culpa firmei SC Prime Advertising SRL - in calitate de vanzator, se face returnarea unui/unor produs/produse pentru care ati beneficiat de o promotie cu Transport Gratuit, pe langa costul de returnare a produselor, se va lua in calcul si costul de trimitere a comenzii. In acest sens reies urmatoarele situatii:
1. Daca se solicita rambursarea sumei - Suma rambursata va fi egala cu valoarea produselor minus costul de resigilare minus costurile de livrare minus costurile de retur (daca sunt facute pe cheltuiala firmei);
2. Daca se solicita produs la schimb - Valoarea produsului ce va fi trimis la schimb va fi mai mic decat produsul returnat, scazandu-se taxele de livrare, taxa de resigilare si taxa de returnare (daca este suportata de firma)
3. Clientul poate opta pentru un produs la schimb cu o valoare mai mare decat produsul returnat, achitand diferenta de valoare, inclusiv taxa de livare a comenzii initiale, taxa de resigilare si taxa de returnare (daca este suportata de firma)

Produsele de folosinta intima nu se pot returna - asa cum nimanui nu ii place sa primeasca un produs intim folosit de altcineva - facem din acest lucru o prioritate.

8. FORȚA MAJORĂ
Nici una dintre părți nu va fi răspunzătoare pentru neexecutarea obligațiilor sale contractuale, dacă o astfel de neexecutare este datorată unui eveniment de forță majoră. Forța majoră este evenimentul imprevizibil, în afara controlului părților și care nu poate fi evitat.
Termenii si conditiile de comercializare a produselor pe site-ul pot fi modificate prin consens al conducerii companiei ce administreaza site-ul. Propunerile de modificare a vor fi comunicate în prealabil tuturor membrilor conducerii.
Prezentul regulament a fost adoptat in sedinta AGA din data de 13 Iunie 2014.
Termenii de utilizare consemnati in prezentul document isi produc efecte juridice începând cu data de 13 Iunie 2014.
Termenii de utilizare publicati pe site-ul proprietate a SC prime Advertising SRL, precum si procedura de solutionare a reclamatiilor consumatorilor finali pot fi accesate oricând de către Client, consultate și printate; sunt arhivate electronic de către SC Prime Advertising SRL și fac proba raporturilor juridice dintre părţi.
Prezentul exemplar reprezintă originalul Termenilor de utilizare şi este semnat de catre Directorul General.
Odata cu lansarea comenzii si cumpararea produsului, clientul accepta conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.

In cazul unor eventuale neintelegeri intre www.sanatatesexuala.ro si clientii sai, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila. Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.
Politica de confidentialitate se aplica si asupra accesului ori vizitei utliizatorului pe site-ul nostru.


Protectia datelor
www.stopejaculare.ro se supune legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date care transpune acquis-ul reprezentat de Directiva 95/46/EC, care reglementeaza cadrul juridic general al protectiei datelor personale la nivelul Uniunii Europene.
Datele tale personale nu vor fi transmise unor terte parti fara acordul tau prealabil.
CONTINUA
Catalog
Nu aveți nici un produs în coș